Over JASA


JASA Packaging Systems is een internationaal opererende innovatieve producent van verpakkingsmachines en specialist in weegtechniek. Het enthousiaste en ervaren team van JASA medewerkers ontwerpt en bouwt al 30 jaar verpakkingsmachines met een fris Hollands design, waarbij de focus altijd ligt op hygiëne, efficiency, gebruiksgemak en service. Ons Research & Development team houdt zich continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe innovatieve machines en opties, zodat we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Al onze machines worden gebouwd in Alkmaar. Zo hebben wij zelf de controle over de kwaliteit, het productieproces en de levertijd. Wij leveren oplossingen; in nauw overleg met u als klant leveren wij een machine die naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Daarnaast ontwerpen en bouwen wij de machines niet alleen, maar wij installeren en onderhouden deze ook.

HISTORIE

JASA is in 1985 opgericht door Piet Pannekeet als Pannekeet Machine Techniek (PMT). PMT hield zich voornamelijk bezig met het onderhoud van verwerkings- en verpakkingsmachines in de groente- en fruit verwerkende industrie. Na een aantal succesvolle jaren als service- en revisiebedrijf te hebben gewerkt en daarna als leverancier van weeg- en verpakkingsmachines is PMT zelf machines voor diverse toepassingen gaan ontwikkelen en bouwen en met succes!  Vanaf 2005 opereert PMT onder de naam JASA Packaging Systems als internationaal specialist op het gebied van wegen en verpakken. De JASA machines worden wereldwijd gebruikt, van Denemarken tot Engeland en van Italie tot aan Nieuw Zeeland.

FAMILIEBEDRIJF

JASA is een familiebedrijf met ongeveer 75 medewerkers. Wij werken met korte lijnen, een persoonlijke benadering en wij voelen ons zeer betrokken bij onze klanten en onze medewerkers.

Download hier onze bedrijfsbrochure