BEJO OPEN DAGEN 2017

Laat u inspireren, deel kennis, verbind met anderen en bekijk het brede assortiment groentegewassen en rassen van Bejo Zaden tijdens de jaarlijkse Open Dagen van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september.

Demonstratievelden
Op de demonstratievelden is dit jaar speciale aandacht voor nieuwe introducties; B-Mox, biologisch en Oliver F1, Bejo’s eerste True Potato Seed ras (TPS). Mooie ontwikkelingen zijn er ook te zien op het gebied van resistentieveredeling, waaronder resistentie tegen de nieuwe fysio Bremia in sla. Naast reeds bekende innovatieve concepten zoals het verse ui concept ‘Delicioni’ en het kool concept ‘Coolwrap’ ontdekken bezoekers nu nieuwe toepassingsmogelijkheden van het gewas koolrabi. In de innovatieve foliekas voor vruchtgewassen toont Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika’s en augurken. Moderne geavanceerde machines en diverse demonstraties op het gebied van grondbewerking en oogsten zijn te zien op de mechanisatietentoonstelling.

Wortel symposium
Donderdag 28 september organiseert Bejo het Taste, Health & Innovation 2017 –Wortel Symposium; een inspirerend en informatief symposium voor telers en partners uit de keten met de gelegenheid om te netwerken. Tijdens een smakelijke wortelproef ontdekken bezoekers de verschillen tussen Bejo’s worteltypes en proeven zij hoe diverse factoren van invloed zijn op smaak. Deelname is op aanvraag.

Bejo Partners
Daarnaast staan er ook partners van Bejo Zaden op de Bejo Open dagen, waaronder JASA. Wilt u weten hoe wij uw verpakkingsproces efficient kunnen inrichten of optimaliseren met onze innovatieve verpakkingsoplossingen? Bezoek ons dan tijdens de Bejo Open Dagen in Warmenhuizen, onze verkoopspecialisten staan voor u klaar om al uw vraagstukken hierover te beantwoorden.

Meer weten of de Bejo Open dagen? Klik dan hier.